KAKVA LEPOTICA, KAO DA SU SESTRE - Pogledajte kako izgleda MAMA Ane Korać, mnogi tvrde da se podvrgla estetskim korekcijama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 09:08

KAKVA LEPOTICA, KAO DA SU SESTRE - Pogledajte kako izgleda MAMA Ane Korać, mnogi tvrde da se podvrgla estetskim korekcijama (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" uvek je privlačila veliku pažnju pripadnika sedme sile, što zbog burnog emotivnog života, što zbog izuzetno atraktivnog izgleda.

Starleta Ana Korać nakon što je dobila sina povukla se u potpunosti iz javnosti.

Inače, poznato je da je Ani najveća podrška u životu mama Ljiljana, koja izgleda kao devojčica.

Na retkim fotografijama Ljiljane može se videti koliko je ona lepa, i negovana žena.

Za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Ane, Ljiljana ima kratku kosu i dok jedni tvrde da se i Ljiljana Korać podvrgla određenim estetskim korekcijama, poput ćerke, drugi navode da je starleta naučila majku da fotošopira fotografije.

Podsetimo, starletina majka se retko pojavljuje u javnosti, a tokom učešća u rijalitiju bila joj je najveća podrška.

Ana je jednom prilikom progovorila o njoj:

- Meni je porodica sve na svetu. Majka mi je oslonac u životu. Za mene je ona najbolji roditelj na svetu. Ponosna sam i srećna što sam imala privilegiju da baš ona bude moja majka - rekla je Ana jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.