KRAO u marketu i KUPIO DIPLOMU na fakultetu Otkrivena MRAČNA PROŠLOST Aleksića - RASKRINKAN JAVNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 20:06

"KRAO u marketu i KUPIO DIPLOMU na fakultetu" Otkrivena MRAČNA PROŠLOST Aleksića - RASKRINKAN JAVNO

Po navodima izvora, ima samo osnovnu školu, a izvor ga ase seća još iz doba kada je radio za bedne novce.

Nenada Aleksića Ša ljudi su imali prvo prilike da upoznaju preko nekadašnje hip-hop grupe Šaila, gde je imao prilike da sarađuje sa vrhunskim reperom Vladimirom Ilićem Ilom, koji mu je i nadenuo nadimak po kome je kontroverzni rijaliti učesnik postao poznat.

Aleksićeva rijaliti karijera počinje "Farmom", a kasnije je učestvovao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u "Zadruzi". Trenutno se takmiči u rijalitiju "Elita" i privlači puno pažnje javnosti svojim skandaloznim ponašanjem. O njegovom životu pre rijalitija se malo zna, a sada su otkriveni mnogi pikantni detalji.

Na društvenoj mreži TikTok postao je viralan jedan intervju, u kom ističe sve detalje o prošlosti takmičara najgledanijeg rijalitija.

- Šta da priča, za istetoviranog kretena. Znam ga kad je radio za 300 evra, krao po marketu da bi preživeo, nije imao pas za šta da ga ujede. plaćao diplomu, ima 8 razreda osnove škole. to su takvi ljudi, ljigavi, smradovi - ispričao je momak u jednom intervju, koji govori da poznaje Ša od njegovih početaka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.