KRALJICA BAKŠIŠA: Tea Tairović POKORILA beogradsku publiku u izazovnoj haljini, pune ruke para (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 09:08

KRALJICA BAKŠIŠA: Tea Tairović POKORILA beogradsku publiku u izazovnoj haljini, pune ruke para (FOTO)

Potvrdila svoj status!

Standardno je da je repriza Nove godine opuštenija, i da je zato provod provereno bolji. Naše estradne zvezde to znaju, te im je uvek veliko zadovoljstvo da zabavljaju široke narodne mase.

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda, Tea Tairović, svaki svoj nastup shvata jako ozbiljno, i svaki put publiku oduševi iznova i iznova.

Tea je zabavljala Beograđane u jednom od najekskluzivnijih prestoničkih hotela. Obučena u crnu usku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << haljinu, sa interesantnim dekolteom, pevačica je mamila uzdahe oba pola. Raspoloženje je dovela do vrhunca, a i potvrdila zašto je kraljica bakšiša među mlađim koleginicama. Tea je u jednom trenutku u rukama držala popriličnu svotu novca, a ljudi su samo nastavili da dolaze i čašćavaju je dok je pevala svoje hitove.

Pored Tee, za reprizu Nove godine u prestonici je takođe nastupala i Jelena Karleuša, koja je Novu godinu provela nastupajući u Budvi. Kao da su se zamenili sa njom, Ivana Selakov i Saša Matić zabavljali su publiku u Crnoj Gori.

Podsetimo, Tea je 9. decembra održala koncert u sarajevskoj Skenderiji. Tražila se karta više, a arena je bila puna do poslednjeg mesta.

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.