KRAJ ŽIVOTA, ABORTUS!? Miljana Kulić saopštila ovo u emisiji UŽIVO, svi šokirani, Marija sve SLUŠALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ ŽIVOTA, ABORTUS!? Miljana Kulić saopštila ovo u emisiji UŽIVO, svi šokirani, Marija sve SLUŠALA!

Ludilo rijalitija!

Miljana Kulić je nedavno saznala da je trudna. Otac je kako je ona mislila Lazar Čolić Zola, ali izgleda da je Miksi posumnjala u ovo.

Ona više nije bila sigurna da li želi da zadrdži dete, ko je otac deteta, kao ni da li ona želi ponovo da bude sa Zolom koji je najavio svoj ulazak u rijaliti, ali kasnije.

Sinoć je u Zadrugu ušao Miloš Bojanić, a on je po Miksi jedan od najboljih rijaliti igrača trenutno u Zadruzi i ona smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da samo on može da je pobedi u ovoj sezoni.

- Misili mi lutaju, preznojavam se i vruće mi je i hlado. Zbunjena sam, pa presrećna, slušam druge šta mi govore o ovoj situaciji.

- Gledala sam kako se ponašao kada sam izašla iz rijalitija, ja mu sada ne verujem, a da li ću mu verovati to zavisi od nega. On je igrao igru kada sam ja izašla iz Zadruge. Kada je pušten klip uspomene, sa našim fotografijama, nije pokazao ni jednim gestom da mu je stalo ili da nešto oseća.

- Bila sam blokirana dva meseca, na kraju sam otišla kod njega na svoju inicijativu. Zaista bih želela da mu verujem, jer ne bih da mi dete nema porodicu. Znala sam kakva je situacija kada si samohrana majka, ali ja sam želela dete i rodila ga uz pomoć produkcije. Što se tiče ovoga ja želim Zoli da verujem, ali što se tiče deteta doneću odluku kada on dođe, jer ovo dete je plod naše ljubavi i on ima pravo da učestvuje u donošenju odluke - rekla je Miljana, a sve to je slušala Marija vidno zabrinuta.

- Što se tiče moje mame, ona isto menja raspoloženja. Ona bi najsrećnija da ja budem srećna. Ona ne želi da dete pati zbog mojih grešaka - rekla je Miljana.

U međuvremenu je stigla poruka iz Dervente uz pozdrav i sugestiju Miljani da mora da veruje Zoli i da će sa njim biti srećna.

Majka mi je rekla: "SAČUVAJ DUŠU!" Milan Stanković otkrio zašto se POVUKAO SA ESTRADE! Otvoreno o Radi Manojlović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRESEKLA! Miljana napokon otkrila da li će roditi drugo dete, a onda oplela po ZolI! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2019

Miljana Kulić bila je prva gošća u emisiji radija ,,Amenzija". Naime, urednici Bora Santana i Bane Čolak hteli su sa Miljanom da popričaju o trenutno najaktuelnijoj temi u Beloj kući, a to je svakako njena trudnoća Miljana Kulić bila je prva gošća u emisiji radija ,,Amenzija"....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.