KRAJ: Nataša i Vlada raskinuli veridbu!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2014, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Nataša i Vlada raskinuli veridbu!

Kako izvor blizak ovom sada već bivšem paru tvrdi, njih dvoje su imali manje rasprave tokom zajedničkog odmora, ali su po Natinom povratku u Srbiju one prerasle u ozbiljnu svađu, zbog čega su rešili da po ko zna koji put definitivno stave tačku na ljubavnu vezu.

"Nataša i Vlada su po ko zna koji put pokušali da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, ali im nije išlo. Nata je otišla kod dečka u Tajland i svi su imali priliku da se uvere u njihovu idiličnu vezu sudeći po >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zajedničkim slikama koje su objavljivali na društvenim mrežama. Koliko sam upućen, njih dvoje imali su manje rasprave i tokom odmora, ali po njenom povratku u Beograd, sve češće su se svađali! Kako Vlada nije mogao da krene sa svojom devojkom u Srbiju zbog posla koji ima u Tajlandu, to je dodatno otežalo situaciju. Ovog puta rešili su da stave tačku na vezu, jer ni veridba nije uspela da učvrsti njihov odnos, pa su i nakon toga nekoliko puta raskidali i opet se mirili, a sada, kako oni sami tvrde, definitivno je kraj", priča izvor blizak poznatom paru.U ove tvrdnje mogli smo da se uverimo i pre nekoliko dana, kada je pevačica na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u venčanici, nakon čega su je prijatelji pitali kada će se udati, a ona je odgovorila da se to neće desiti!"Svadbe neće biti!", napisala je atraktivna Novosađanka. Nikada ni jedno ni drugo nisu želeli da komentarišu ni raskide ni pomirenja, što se desilo i sada.Natašu se nije javila, dok Vuksanović, koji se nalazi u Tajlandu, nije odgovorio na poruke.Izvor: PressOnline

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.