KRAH ljubavi nakon četiri godine veze: Glumac Aleksandar Radojičić raskinuo sa manekenkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 19:16

KRAH ljubavi nakon četiri godine veze: Glumac Aleksandar Radojičić raskinuo sa manekenkom

Pukla tikva!

Poznati srpski glumac Aleksandar Radojičić i manekenka Dunja Radičević navodno su stavili tačku na svoj odnos.

Oni već neko vreme nisu zajedno, a sve zajedničke fotografije su uklonili sa svojih naloga na društvenim mrežama.

Glumac je juče proslavio rođendan sa ćerkom, a Dunja nije bila prisutna.

Inače, glumac je bio u vezi sa poznatom manekenkom skoro četiri godine, a retko je u medijima pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njihovom odnosu. U jednom od intervjua Aleksandar je pričao o njoj i tom prilikom je priznao da joj nije lako da se nosi sa tim što je on glumac.

- Moram da kažem da joj sigurno nije lako, nije ljubomorna, ali joj nije prijatno u nekim situacijama, da vidi neku ljubavnu scenu. Ipak, i dalje je sa mnom, očigledno je ljubav jača od toga - istakao je Radojičić, te je dodao:

- Ne mešamo se jedno drugom u posao, ali podrška i saveti su uvek tu, koliko smo u mogućnosti naravno, trudimo se. Nekada je dobro samo saslušati.

A post shared by Dunja Radicevic 💫 (@dunja_radicevic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.