KRAH BRAKA NAKON 17 GODINA: Srpski glumac okončao zajednicu sa suprugom - Preispitujemo greške koje smo pravili

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 16:14

KRAH BRAKA NAKON 17 GODINA: Srpski glumac okončao zajednicu sa suprugom - Preispitujemo greške koje smo pravili

Ostaju u dobrim odnosima zbog troje dece.

Glumac i voditelj Predrag Peđa Damnjanović razveo se od supruge Ljubice posle 17 godina braka u kom su dobili troje dece.

Iako su se razveli, bivši supružnici su ostali u prijateljskim odnosima, a pred njima je još mnogo godina zajedničkog staranja i vaspitavanja dece.

- Jednostavno ne živimo zajedno, možda je to samo period preispitivanja dosadašnjeg života i eventualnih malih grešaka koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo pravili, provodimo vreme svakog dana i i dalje zajedno rešavamo gomilu problema porodičnih, ali i onih poslovnih i svih drugih koji su deo svakog čoveka na planeti na dnevnom nivou, za sad smo jako dobri prijatelji, pomažemo jedno drugome svaki dan kako bi unapredili sve što nas čeka, ali život je čudo, nikad ne znaš gde će da te odvede i šta je isplanirao za tebe - izjavio je Peđa.

Podsetimo, Peđa i Ljubica imaju troje dce, sina Olaga i dve ćerke Tinju i Hanu. Tinja je, kao i njen otac, krenula stopama glume.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.