KOSTU UPOREĐUJU SA MARAŠEM IZ JUŽNOG VETRA, a sad se oglasio Miloš Biković povodom pokolja u školi na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 09:28

KOSTU UPOREĐUJU SA MARAŠEM IZ "JUŽNOG VETRA", a sad se oglasio Miloš Biković povodom pokolja u školi na Vračaru

Oglasio se i glumac.

Povodom stravičnog zločina, nezapamćenog na našim prostrima, koji se dogodio juče kada je maloletni učenik K.K. (14) ubio osmoro svojih drugara i pripadnika obezbeđenja, a sedmoro ranio u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru proglašena je trodnevna žalost koja će trajati od petka do nedelje zaključno sa ovim danima.

Maloletnika mnogi osuđuju na društvenim mrežama, te kao glavnog uzora pominju i lik Maraša iz serije i filma "Južni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vetar", napominjući da deca gledaju nasilne scene na društvenim mrežama, Instagramu i TikToku.

Mnogi glumci i druge javne ličnosti su izjavili saučešće porodicima nastradalih i ranjenih, među kojima su i Goran Kičić, Andrija Milošecić, Tamara Dragičević, i mnogi drugi.

U mnogim komentarima baš ovaj film pominju kao uzor mladima, te apeluju da se priča sa decom, kako bi se umanjilo nasilje.

Ovim povodom oglasio se i glumac Miloš Biković, koji igra ulogu Maraša u pomenutom projektu.

Biković je izjavio saučešće tako što je okačio na svom zvaničnom profilu datum kada se tragedija desila i srce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.