KOST I KOŽA, POJEDI SENDVIČ Dušica Jakovljević se TRANSFORMISALA, a ovo su komentari na mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 09:56

"KOST I KOŽA, POJEDI SENDVIČ" Dušica Jakovljević se TRANSFORMISALA, a ovo su komentari na mrežama

Pored nekoliko estetskih zahvata, poznata voditeljka je i drastično smršala.
Voditeljka Dušica Jakovljević oduvek privlači veliku pažnju javnosti zbog svog atraktivnog izgleda i zanimljivog stila koji neguje godinama. Dušica je nedavno nakon operacije grudi odlučila da hirurškim putem sredi devijaciju nosa, koji je ujedno i ispravila, a podvrgla se i liposukciji podbratka i ruku.
Jakovljevićeva je nedavno dala otkaz na televiziji Pink, nakon 10 godina, a zaposlila se na Hajpu, a sada je novom objavom iznenadila mnoge koji je prate na mrežama.
Voditeljka je pozirala u crnom uskom kombinezonu i patikama na platformu, a na slici je najveći fokus na njenoj figuri. Mnogi su primetili da je Dušica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.