KOPALA SAM MU PO TELEFONU Aleksandra otkrila istinu o Isaku i ZAŠTO nisu bili zajedno kod Anastasije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 11:18

"KOPALA SAM MU PO TELEFONU" Aleksandra otkrila istinu o Isaku i ZAŠTO nisu bili zajedno kod Anastasije

Par koji je privukao dosta medijske pažnje.

Anastasija Ražnatović sinoć je proslavila 24. rođendan, a na spisku gostiju je bilo tačno 100 zvanica. Svakako da su najveći broj gostiju činili pripadnici domaće estrade, a među njima je bila i pevačica Aleksandra Mladenović.

Aleksandra je na rođendan došla veoma raspoložena, u beloj haljini, a za okupljene medije je progovorila i o svom novom dečku i kolegi Isaku Šabanoviću.

Mladenovićeva ne krije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko je zaljubljena, te da su sada stvari došle na svoje mesto, budući da su oboje na početku veze bili ljubomorni i proveravali telefone jedno drugom. Kako sama kaže, to više nije slučaj, a par je za kratko vreme uspeo da izgradi međusobno poverenje.

- U njegovom telefonu nikad nisam našla ništa sumnjivo, iako sam htela (smeh). Ne proveravam više Isaku telefon, sada zajedno igramo igrice - rekla je pevačica.

Šta je Aleksandra još otkrila o svom izabraniku, te zbog čega se nije pojavio na slavlju, iako je trebalo zajedno da dođu, poslušajte na snimku ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CECINA KUMA NIJE DOŠLA NA ANASTASIJIN ROĐENDAN Otkriveno zbog čega Viki nije bila na gala partiju! Ovo je ISTINA

Izvor: Blic, 26.Maj.2022

Pevačica Anastasija Ražnatović proslavila je juče 24. rođendan, a na velikom slavlju se nije pojavila pevačica Viki Miljković, kuma Cece Ražnatović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.