KONTRAUDARAC - KRADU VELIKU ZVEZDU: Bila u NAJVEĆEM skandalu Zadruge 2 - a sad PRELAZI u Parove 8

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONTRAUDARAC - KRADU VELIKU ZVEZDU: Bila u NAJVEĆEM skandalu Zadruge 2 - a sad PRELAZI u Parove 8

Obavezan uslov - da uđe njen dečko za 100.000 evra honorar.

Zerina Hećo bi opet da uđe u "Parove", ali samo u društvu dečka, pevača Dada Glišića.

Produkcija je poslednjih dana pregovarala sa starletom iz Bosne. Zerina nije pravila probleme u vezi sa honorarom, niti je tražila posebne uslove. Jedino je napomenula da ovaj put u rijaliti neće da uđe sama.

- Zerina je bila jedna od boljih takmičara, s njom smo imali odličnu saradnju. U ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njoj bi značilo da oped bude medijski aktuelna jer je snimila prvi singl i treba joj promocija. Problem je samo u tome što ona neće da uđe bez Glišića - kaže izvor "Kurira".

Prema tvrdnjama sagovornika, Zerina je ubeđena da će biti velika muzička zvezda, i to zahvaljujući svom momku.

Ostani sa onim ko ti ljubi dušu, kožu može da ti ljubi svako... ❤️🎶❤️

A post shared by Zerina (@zerinooooo) on Jul 16, 2019 at 10:22am PDT

- Mislim da je Zerina nerealna u svojim očekivanjima, ali Dado ju je ubedio da će uspeti kao pavačica, da će zarađivati milione. Zato ona neće da se odvoji od njega. Dado bi takođe da uđe u "Parove", ali traži 100.000 evra, što je zaista mnogo i niko mu neće ispuniti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.