KONJSKA GLAVO, SVI SU SHVATILI DA SMNO U DOGOVORU!  Isplivao razgovor - Kad možeš Maju i Helgu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 22:34

"KONJSKA GLAVO, SVI SU SHVATILI DA SMNO U DOGOVORU!" Isplivao razgovor - Kad možeš Maju i Helgu...

Zanimljiv pristup!

Nakon emisije "Gledanje snimaka" u dnevnom terminu, Bilal Brajlović i Ana Ćurčić su snimljeni kako razgovaraju u spavaćoj sobi. Tema im je bila navodni papirić, na kom je pisalo da Ana i Zvezdan Slavnić sve glume, o čemu je govorila i Ćurčićeva da je upućena da je to pisalo na papiriću ili čestitki koja je unešena.

- Onaj papirić što si ti meni pričao, da glumimo, dogovor? - pitala je Bilala Ana tada.

Zbog svega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što su čuli, fanovi ovog popularnog rijalitija su odmah počeli da zbijaju neslane šale na taj račun. Možda je upravo to uticalo na popularnu Instagram stranicu da napravi šaljiv razgovor između Zvezdana i Ane.

- 'Ajde Zveki, Kad možeš Maja*itu i Helgu, možeš i mene čerečiti - glasio je imaginarni Anin komentar.

- Konjska glavo, shvatili su svi da smo u dogovoru - glasio je njegov odgovor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.