KONFLIKT SA OBEZBEĐENJEM NAKON BEKSTVA: Neviđeno u Zadruzi! Dejan RAZBIO VRATA, a onda ga ZASKOČILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONFLIKT SA OBEZBEĐENJEM NAKON BEKSTVA: Neviđeno u Zadruzi! Dejan RAZBIO VRATA, a onda ga ZASKOČILI

Kao da su poludeli.

Dok je većina zadrugara danas slavila u beloj kući, Dejan i Dalila Dragojević su završili u prostoriji u kojoj je salon.

Sinoć su imali žestoku svađu i to naizgled oko nebitne stvari. Ali prava drama odigrala se danas na dan slave.

Njih dvoje su pobesneli, pa je Dejan bacao hranu po vrtu, a onda su doneli odluku da napuste rijaliti. Međutim, tu nije bio kraj.

Nakon toga krenuli su da lome inventar, a potom je Dejan rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nogama izlomio vrata.

Onda su pošli da izađu iz rijalitija, ali ih je obezbeđenje sačekalo iza razvaljenih vrata, gde je došlo do koškanja i svađe. A šta će se dešaati dalje pratitite OVDE iz MINUTA U MINUT!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.