KONAČNO je rešila - Miljana KUKA i JADIKUJE na sav glas: Ne može više da izdrži ostanak u rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 12:21

KONAČNO je rešila - Miljana KUKA i JADIKUJE na sav glas: Ne može više da izdrži ostanak u rijalitiju

Miljana Kulić plakala je svom dečku jer želi da bude uz nju, a ako to ne bude slučaj neće izdržati ostatak učešća.

Učesnica "Elite" Miljana Kulić doživela je nervni slom zbog pritiska, koji joj nameću cimeri u Beloj kući, koji ona više ne može da izdrži, pa je pala u očaj i ridala na sav glas, dok ju je njen aktuelni dečko Darijan Radomirović tešio.

Ona je zbog toga na ivici da ponovo napusti rijaliti, što je uobičajeno za nju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad krene da puca po šavovima.

- Hoću da budeš tu, želela sam da budemo sami i da jedemo i pričamo, nije mi dobro Darijane, ne mogu više ovde. Ja ne znam šta je ovo više, totalno sam polupana psihički - kakala je Miljana na sav glas, a momak joj je pružio rame za plakanje:

- Ja ne volim kad je partner dosadan i maltretira me i zato ja neću da trčim za tobom. Moraš malo da se smiriš samo, nemoj puno da se nerviraš kad te neko napadne, beži iza mene ja sam jak, oćeš da mi obećaš to!

Inače, prethodnih dana Kulićka je otkrila i da joj kasni ciklus. Ona je krenula da se žali na simptome trudnoće, te naglasila da u poslednje vreme i jede sve više.

Posećamo, Nišlijka je posle kratkoročne diskvalifikacije, po povratku u "Elitu", ušla u odnos sa Darijanom Radomirovićem, sa kojim ima redovne odnose, zbog čega ju je majka Marija Kulić napala kada su imale telefonski poziv.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.