KONAČNO! Tanja Savić objavila SREĆNE VESTI - napustila Srbiju i ima DOBAR RAZLOG! Skinula se i GRMI u bikiniju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 17:52

"KONAČNO!" Tanja Savić objavila SREĆNE VESTI - napustila Srbiju i ima DOBAR RAZLOG! Skinula se i GRMI u bikiniju

Otišla je da odmori!

Pevačica Tanja Savić tek nedavno je uspela da dovede sinove u Srbiju, nakon što ih je njen još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević, kako je ona rekla, bez njenog zanja odveo u Australiju.

Od tada, ona se ne odvaja od njih. Tanja se trudi da zajedničko vreme učini što lepše, tako ih je vodila u u akva park, igrališta i na razna druga mesta.

Jedno vreme Savićeva nije koristila društvene mreže, a juče je objavila novu sliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i najavila povratak:

- Konačno... Ponovo aktivna! Ima da gori Instagram - napisala je Tanja, a već danas je objavila fotku sa plaže, u bikiniju.

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Pevačica je pokazala vitku figuru u kupaćem kostimu, ali i kako uživa u sunčanom danu.

Sinovi nisu sa njom na fotografiji, ali verujemo da su svakako u njenoj blizini, a gde su to otišli na more, ostaje da saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.