KONAČNO SE OGLASIO I OTAC! Evo kako RODITELJ komentariše SVADBU u Zadruzi: Nisam ZADOVOLJAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 16:31

KONAČNO SE OGLASIO I OTAC! Evo kako RODITELJ komentariše SVADBU u Zadruzi: "Nisam ZADOVOLJAN"

Nije mogao da ćuti!

Nakon što su mladenci odigrali prvi ples, svatovima su se obratili očevi mladoženja. Miki Đuričić, koji je na svadbi otac Filipa Cara, kao i Mateja Matijević, koji je na svadbi otac Dejana Dragojevića.

- Šta da kažem, prvi put mi je teško, dugo godina sam čekao da mi se sin oženi, malopre sam i zaplakao. Suze radosnice. Mlada nam se nije dopadala, ali nije nam ni sin zlatan. Ljubav je pobedila. Mama i ja smo odlučili da se povučemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dajemo snajki ključ u ruke, preselićemo se u Novi Vinodolski. Prijatelj Huso je sledeći - rekao je Miki Đuričić, otac Filipa Cara.

- Majka i ja smo najsrećniji, konačno smo ga se otarasili. Taman smo se pomirili, odlazi u drugu kuću. Nismo ni mi bili zadovoljni snajkom, ali se popravila. Svatovi, lepo se provedite danas. Oženismo našeg Dekija, iako je mlad - dodao je Mateja Matijević, otac Dejana Dragojevića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.