KONAČNO PROGOVORILA O RASKIDU: Sandra Afrika ŠUTNULA Volkova zbog PREVARE? Ovo je najviše NERVIRA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO PROGOVORILA O RASKIDU: Sandra Afrika ŠUTNULA Volkova zbog PREVARE? Ovo je najviše NERVIRA?

Ne može više da trpi njegovo detinjasto ponašanje?

Sandra Afrika je navodno izjavila da je ostavila poznatog fudbalera Vladimira Volkova, jer ju je varao sa drugim ženama.

concept #JBM #1mil ✌🏼😘

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Dec 5, 2019 at 9:43am PST

Pevačica je sa fudbalerom htela ozbiljnu vezu, ali se on sve vreme ponašao kao da je slobodan.

- Volkov i ja smo u svađi i trenutno nismo zajedno. Tako će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ostati dokle god on bude lajkovao fotke drugim ženama, zvao ih i svašta radio. Dopisuje se sa njima pa mi posle kaže: "Nije to što misliš, to je samo neka bez veze prepiska". E pa, za mene je i dopisivanje prevara. - navodno je izjavila Sandra.

Poljubac za sve 😘

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Nov 23, 2019 at 7:48pm PST

Ona naglašava da je Vladimiru prelazila preko mnogp stvari:

- Baš sam razočarana u njega, nervira me njegovo detinjasto ponašanje. On ima 33 godine i trebalo bi da se ponaša u skladu sa tim, a ne kao da mu je 15. Za razliku od njega razmišljam o tome da se u narednom periodu udam i postanem majka, a ne da se mlatim sa nekim - iskrena je Afrika.

Kako ste danas?👋 Poljubac za sve😘

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Oct 30, 2019 at 7:00am PDT

Ona dodaje da je navodno veoma ljubomorna na sve žene sa kojima Volkov ima kontakt, za razliku od njega, koji uopšte nije ljubomoran.

- Naravno da osećam ljubomoru, pa ko ne bi? Ali, za razliku od mene, on nije ljubomoran. Nikada mi nije napravio ljubomornu scenu, mada nije ni imao razloga, jer mu nisam davala povoda - kaže atraktivna pevačica:

Mladenovac vidimo se jos malo❤️ Club Tron vcrs 👋🌟

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Oct 26, 2019 at 2:37pm PDT

- Ne znam da li ćemo se pomiriti, to se kod nas nikada ne zna. Mi smo do sada mnogo puta raskidali i mirili se, pa ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da nikada više nećemo biti zajedno - završava Sandra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sandra Afrika konačno progovorila o raskidu sa Volkovim: "Varao me je, definitivno je kraj"

Izvor: Blic, 07.Dec.2019

Pevačica Sandra Afrika nedavno je priznala da više nije u vezi sa Vladimirom Volkovim, koji ju je, prema njenim tvrdnjama, varao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.