KONAČNO PRAVDA ZA ANU ĆURČIČ - dobila je ono što joj pripada: Sada može da vrati osmeh na lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 19:42

KONAČNO PRAVDA ZA ANU ĆURČIČ - dobila je ono što joj pripada: Sada može da vrati osmeh na lice

Veliko izvinjene

Zadruga se čitava podelila i postoje tri glavna tabora - jedan je na strani Ane Ćurčić, drugi na strani Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, dok se treća skupina trudi da ostane neutralna. Naravno, kao i u svemu postoje promene tabora. Tako je Dj Tamaris pokazala svoje novo lice tokom podele budžeta.

Ona je do sada bila protiv Ane Ćurčić, ali više ne.

Ona je prišla Ćurčićevoj i dala joj veliki budžet.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ovu ženu sam prvu nazvala folirantom. Svi ste katastrofa koji ste držali strane. Ja kad nešto mislim to kažem i kad promenim mišljenje kažem da sam ga promenila. Meni je van pameti bio izbor tvog društva. Ja sam se tebi izvinila jer u tom trenutko najmanje što nekome treba je da mu neko kaže brutalne stvaroi na taj način. Rekla si mi da imaš lepo mišljenje o meni i da me smatraš normalnom devojkom - govorila je Tamaris.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.