KONAČNO OTKRIVEN POL BEBE ANĐELKE PRPIĆ: Marija Kilibarda jednim potezom REKLA SVE, čestitke pljušte

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 18:04

KONAČNO OTKRIVEN POL BEBE ANĐELKE PRPIĆ: Marija Kilibarda jednim potezom REKLA SVE, čestitke pljušte

Brzopleta drugarica sve obelodanila!

Anđelka Prpić uveliko broji sitno do porođaja. Iako je sve vreme bila aktivna, radila i pojavljivala se na brojnim gradskim dešavanjima, došlo je vreme za povlačanje sa scene i poslednje pripreme za dolazak bebe. Anđelka je u proteklom periodu gostovala u nekoliko televizijskih emisija, ali je vešto izbegla komentarisanje aktuelnih tema.

Ipak, na društvenim mrežama situacija je nešto drugačija. Glumica frekventno postavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografije, i na njenom profilu vidimo koliko je mama ponosna i srećna zbog prinove, kao i da uživa i druži se više nego ikad.

Glumičina prijateljica, Marija Kilibarda je na svom Instagarm profilu objavila fotografiju na kojoj su ona, Anđelka i Anja Mandić, a u opisu fotografije je stavila "Četiri musketara".

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

- Svi za jednog, jedan za sve, svi za sve, svako za svakoga - odgovorila je Anđelka uz simboličnih četiri srca.

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Lavina komentara se pokrenula istog momenta i svi su odmah poveli priču da Anđelka čeka devojčicu i da je Marija ovim opisom sve rekla.

- "Znači, devojčica je", "Prelepa si trudnica", "Anđelka, blistaš", samo su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.