KONAČNO! JAVNO OGLAŠAVANJE ĐURIČIĆA - Član porodice otkrio pravo mišljenje o Anđelinom ponašanju u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 07:07

KONAČNO! JAVNO OGLAŠAVANJE ĐURIČIĆA - Član porodice otkrio pravo mišljenje o Anđelinom ponašanju u Beloj kući

Ceo region čekao je ovaj trenutak, da se napokon oglasi neko iz familije zadrugarke.

Svima je već poznato kako porodica Anđele Đuričić nije poslala poklone svojoj mezimici na veliki hrišćanski praznik Uskrs, zbog čega je ona neizmerno tužna i načisto su joj popustile kočnice.

Đuričići su istakli kako ne žele nikakav kontakt sa medijima, a ceo Balkan kopka pravo mišljenje zadrugarkine porodice.

Na jednom tekstu našeg portala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osvanuo je komentar izvesnog D. Đuričića (identitet poznat redakciji), koji se predstavio kao član Anđeline porodice.

Na vest o tome kako je bivša zadrugarka Jelena Golubović stavila Anđelinu porodicu na stub srama jer svojoj ćerki nisu poslali Uskršnju čestitku, Đuričić se oglasio komentarom preko društvenih mreža portala SrbijaDanas.

- Nema nas nešto mnogo ali smo se dobro rasporedili pa godinama imamo zavidnu ulogu u rijalitijima. Prvo Miki, pa onda ona k...a iz Požarevca, pa onaj Vuk, koji je bio normalan kao da nije naš, pa sad ova mala... uvek u prvoj liniji i u centru pažnje kako i dolikuje familiji, istina daljoj ali ipak familiji - napisao je on u komentaru na zvaničnoj Fejsbuk stranici našeg portala.

Kako Anđelini roditelji uporno izbegavaju kontakt sa medijima, bitno je videti da makar jedan član porodice Đuričić nije osudio Anđelino ponašanje.

Kao što vidimo u komentaru on je ponosan što je njihova porodica u centru pažnje i drago mu je što su zastupljeni u rijalitiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.