KONAČNO! Džordž Kluni priznao zašto više NE ŽELI da glumi i zbog čega je 30 GODINA odbijao da se skrasi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 17:22

KONAČNO! Džordž Kluni priznao zašto više NE ŽELI da glumi i zbog čega je 30 GODINA odbijao da se skrasi!

"Govorio sam da se nikada neću ženiti, imati decu."

Američki glumac Džordž Kluni godinama je bio najpoželjniji neženja na svetu, a sada je otkrio zbog čega više od 30 godina nije želeo ženu ni decu.

Holivudski miljenik dao je intervju za magazin "GQ", koji ga je proglasio za muškarca godine, pa otkrio detalje iz svog života koje je godinama skrivao.

A post shared by George Clooney + Amal Clooney (@_george.clooney.fanpage_)

Bio je uveren >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će zauvek ostati sam sve dok nije upoznao lepu advokaticu Amal Kluni, s kojom se venčao 2014. godine i s kojom ima blizance Elu i Aleksa.

- 36 godina sam živeo kao tip koji bi, kada bi neko dete zaplakalo. pomišljao "zaje*ava li me neko". A sada sam čovek koji ima decu, razumete? Govorio sam da se nikada neću ženiti, imati decu, da imam sjajne prijatelje i posao, da mi je život ispunjen i da mi dobro ide. Ali nisam znao koliko mi je bio nepotpun sve dok nisam upoznao Amal. Onda se sve promenilo - ispričao je on.

A post shared by George Clooney🔵 (@ggeorgeclooney.official)

- I shvatio koliku sam prazninu oko sebe imao. Nikad pre nisam bio u poziciji da mi je nečiji život beskrajno važniji od moga. A onda se sve zaustavi zbog dve osobe koje su malene i koje treba nahraniti - priznao je Kluni.

Kluni se zatim osvrnuo na glumačku karijeru, a zna da bude veoma kritičan prema sebi.

A post shared by George Clooney🔵 (@ggeorgeclooney.official)

- Jedini način da s nekim razgovarate o stvarima je da sami sebe uključite u to. Kad recimo neko kaže da je "Batman & Robin" užasan film, ja kažem da sam ja bio užasan u njemu. Jer stvarno jesam - dodao je glumac.

U poslednjih nekoliko godina sve češće radi iza kamere jer ne želi da zbog godina prekine svoju karijeru u filmskoj industriji.

A post shared by Films Anecdotes (@films.anecdotes)

- Volim ovaj posao. Ali istovremeno ne želim da se sa 60 godina brinem o tome što neki kasting direktor, mladi producent ili izvršni direktor studija misli o meni. Želim da budem uključen, a režiranje je kao slikanje. Pisanje je poput pisanja, a ovde su sve boje - zaključio je Džordž koji očigledno veoma voli svoj posao i ne želi da prestane s radom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.