KONAČNO ĆE GA VIDETI! Darkova kuma otkrila šta je sa Lorenom, a danas u banju za njega stiže IZNENAĐENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO ĆE GA VIDETI! Darkova kuma otkrila šta je sa Lorenom, a danas u banju za njega stiže IZNENAĐENJE

Lepe vesti!

Na dodeli Oskara popularnosti u Valjevu, sreli smo pevačicu i kumu Darka Lazića, Andreanu Čekić.

S obzirom da je ona jedna od pevačevih najbližih prijateljica, pitali smo je kako je Darko trenutno, pošto je napustio bolnicu i leči se u banji nakon velike nesreće koju je doživeo.

 Pevačica nam je otkrila sve informacije, kao i to kada će ga konačno videti i šta se dešava sa njegovom ćerkicom Lorenom.

- Prvi put idem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u banju da ga vidim. Dvaput sam bila u bolnici, jednom sam ga videla sa vrata, drugi put sam uspela da uđem, hvala Bogu na tome.Bilo mi je jako važno da vidi da sam tu. Ovog puta ćemo provesti malo više vremena zajedno, idem i da mu odnesem jelku - rekla je Andreana vidno raspoložena zbog Lazićevog boljeg stanja.

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Nov 26, 2018 at 5:17am PST

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Jul 2, 2017 at 12:00pm PDT

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Jul 18, 2018 at 6:19am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 23, 2018 at 4:25am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Oct 8, 2017 at 3:22am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 16, 2017 at 4:31am PDT

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Jan 26, 2017 at 5:29am PST

Pitali smo je i kako reaguje Darkova ćerkica Lorena na celu situaciju. Da li je nešto saznala i kada će i ona konačno moći da vidi svog oca:

- Ona ne zna ništa o tome. Moje iskreno mišljenje je, pošto ima samo četiri godine, da ne bi trebalo da se traumira i da ga vidi dok je u kolicima. Mislim da treba da ga vidi kad stane na noge i kad to sve bude izgledalo normalno, kao što je navikla - priznala je Čekićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.