KONAČNA ODLUKA PRODUKCIJE! Veliki Šef poslao PISMO - Gospodin Torta SUROVO KAŽNJEN zbog OVOGA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNA ODLUKA PRODUKCIJE! Veliki Šef poslao PISMO - Gospodin Torta SUROVO KAŽNJEN zbog OVOGA?

Jel bilo očekivano?

U toku današnjeg dana, stiglo je pismo Velikog Šefa, koji je očigledno bio veoma ljut, jer je kaznio neke zadrugare nedeljnim honorarima.

Naime, ovonedeljni vođa, Ivana Šopić je pročitala pismo u kojem je pisalo da su neki zadrugari kažnjeni zbog spavanja u toku dana. Među njima su se nalazili Stefan Milošević, Dalila Dragojević, Mirko Gavrić, Nikola Orozović, a kažnjen je i Edis Fetić za šaputanje, koje je strogo zabranjeno u Imaginarijumu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Podsetimo, Edis se ne libi da svaku reč koju prozbori sa Draganom Mitar, on zapravo šapne, pa je dosta gledalaca osudilo Gospodina Tortu, jer u većini svojih razgovora sa Mitrovom on šapatom govori.

Neka od tih šaputanja smo uhvatili, pogledajte u galeriji:

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STIGLE CRNE KESE - PAKUJTE SE! Pismo Velikog šefa UZNEMIRILO zadrugare! SPREMA SE NEVIĐENI HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019

Šokirali se....Danas je na adresu Bele Kuće stiglo još jedno pismo Velikog šefa, koje je zbunilo zadrugare. Naime, nakon pisma gde su kažnjeni neki od ukućana zbog spavanja u toku dana, stiglo je novo pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa, Ivana Šopić...- Dragi zadrugari, šaljemo vam džakove...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.