Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMENTAR GAGIJA ĐOGANIJA IZNENADIO JE MNOGE! OVO ŠTO JE NAPISAO O LUNI MNOGE JE ŠOKIRALO!

Luna Đogani boravi u rijalitiju “Zadruga” a njen otac Gagi Đogani prati svaki njen korak, pa ne krije koliko je ponosan na njenu lepotu. Denser je uradio printskrin ćerke kako stoji za crnim stolom i komentariše, a na fotografiji blogerka je ozbiljna. “Prirodna lepota. Možete samo u du*e da je poljubite”, napisao je Gagi u The post KOMENTAR GAGIJA ĐOGANIJA IZNENADIO JE MNOGE! OVO ŠTO JE NAPISAO O LUNI MNOGE JE ŠOKIRALO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

"U d*pe da je ljubite!" Luna u Zadruzi PLAČE zbog njega, a on se oglasio sa SKANDALOZNOM IZJAVOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2019, 00:10

Plamti bes!..Luna Đogani je jedan od trenutno najpopularnijih rijaliti igrača. Njena najveća podrška su upravo članovi njene porodice i otac Gagi koji prati njen rad iako Đoganijeva u Zadruzi brine da li je njeni roditelji i dalje podržavaju...A post shared by 🔊FUNKY "G"🆕OFFICIAL🔛 (@gagidjogani)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.