KOME SE NE SVIĐA NEKA PUŠI K*RAC! Karić URLAO na voditelja, pa mu Milan Milošević ZAPUŠIO USTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 01:43

"KOME SE NE SVIĐA NEKA PUŠI K*RAC!" Karić URLAO na voditelja, pa mu Milan Milošević ZAPUŠIO USTA!

Skandal uživo u programu!

Ponedeljak veče je rezervisano za emisiju "Pretres sa Milanom Miloševićem". Jedna od tema bila je konstatacija Ane Korać, a voditelj joj je preneo u celosti: "Rekla si da je strašno što devojke poput Ivane Šopić, Mine Vrbaški i Milice Kemez izvlače najgore iz muškaraca".

- Devojke idu ovde bez brusa, a ne mogu da se obuku u majicu i uđu u bazen. Devojke hoće da se njihovi momci druže samo sa njima, da se zavuku u ćošak. Problem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su žene. Oni bi bili mnogo zanimljiviji bez njih - rekla je Ana Korać.

Ivana Šopić se branila zašto nije želela da pristane na taj zadatak.

- Niko nije rekao da treba da budete gole. Ivana je imala četiri frajera u Zadruzi, oženjen muškarac je prstima zadovoljavao - dodao je Milan Milošević

- Ja joj nisam dao, nema to veze sa njom. Ja joj nisam dao, kome se ne sviđa neka p*ši kurac - rekao je Stefan.

- Jel to meni nešto kažeš? - upitao ga je voditelj

- Jel se tebi ne sviđa? - odgovorio mu je Karić

- Stefane ja bih te zamolio da obratiš pažnju kako razgovaraš sa mnom. Ja te opominjem, bolje nemoj da budeš kažnjen. Lepo pričaj, civilizovano. Na mene ne možeš da se brecaš - rekao je Milošević

- Nije me sramota, ja sam neke sramotne stvari radila jer sam tako želela, ovo je neki zadatak i ne vidim potrebu zašto bih to radila. Nikad nisam tverkovala, vrckala, igrala, ja to ne volim. Ja ću sa mojim dečkom da radim sve - rekla je Šopićeva.

- Ja ću da imam s*ks na garnituri, ali nema šta da priređujem drugima neki performans, to je samo za moje oči - dodao je Karić.

- One njima naređuju s kim će da sede, gde će da gledaju, kao neke tetke iz nekog sela. Miličino ponašanje nije normalno. Devojke koje to rade, to sam i Mini rekla, da leži u krevetu, a hoće da joj bude dobro. Rekla sam da sam bila u situaciji kao oni, Ivana i Stefan, zato se odvajaju. Stefan je bio bolji pre, kao solo igrač, drugačije sam ga gledala. Sad ima probleme - rekla je Koraćeva.

- To je normalno, velika ljubav veliki problemi i ti si sigurno bila bolja sama nego sa Davidom. Mi želimo da se izdvojimo, nemamo potrebu da sedimo sa mnogo ljudi, ti bi Ana trebalo to da razumeš - rekla je Ivana.

- Ja nisam kao Milica da patim za Stefanom. Ja volim da budem u muškom društvu, a ti ne znaš da se družiš sa muškarcima - navela je Ana.

- Da nisam imao nešto sa vama, možda bi mi bilo lakše, možda bi se i družili, ali ne želim njoj da pravim priče i filmove u glavi - rekao je Karić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.