KOLIKO JE GADNO: Janjušević još jednom prenerazio naciju svojom aljkavošću, da li je ovo LEGLO ZARAZE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 14:08

KOLIKO JE GADNO: Janjušević još jednom prenerazio naciju svojom aljkavošću, da li je ovo LEGLO ZARAZE?

Redovno je na meti kritika njegova briga o ličnoj higijeni.

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila fotografija Marka Janjuševića Janjuša iz rijalitija ,,Elita 7" koja je izazvala zgražavanje javnosti.

Na slici je bilo moguće videti njegovo stopalo, koje je bilo u vrlo nehigijenskom stanju. Ova slika je izazvala burne reakcije među korisnicima društvenih mreža, te su mnogi izrazili svoje zaprepašćenje i zgroženost viđenim.

Jedno od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanja koje se nametnulo nakon objave ove slike jeste razlog zbog kojeg je Janjuševićevo stopalo u takvom stanju. Korisnici društvenih mreža su pokrenuli žustru debatu o mogućim uzrocima ovakvog problema, te su se javile brojne spekulacije i pretpostavke.

Reakcije javnosti su bile izuzetno burne, a mnogi su izrazili svoje negodovanje što javne ličnosti ne vode dovoljno računa o svom ličnom higijenskom stanju. Takođe, mnogi su istakli da je važno voditi računa o svom zdravlju i higijeni, posebno kada ste javna figura koju prate mnogi ljudi, uključujući i mlade obožavaoce.

Za sada, Marko Janjušević Janjuš se nije oglasio povodom ove situacije niti je dao bilo kakav komentar na fotografiju koja je izazvala toliko buru. Ostaje da vidimo da li će se oglasiti povodom ovog incidenta i kako će objasniti stanje svog stopala.

Komentari ispod slike su se samo nizali: "Prljavac", "Leglo zaraze", "Jesu ovo naslage o kojima je Kristijan pričao"...

A post shared by @samo.realno6

Sve u svemu, ova slika je izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula važnu raspravu o ličnoj higijeni i odgovornosti javnih ličnosti prema svojim obožavaocima.

BONUS VIDEO:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.