KOLIKI IDIOT MORAŠ DA BUDEŠ... Oglasila se naša glumica BESNA: Hajde, Srbi, da budemo ljudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 19:20

"KOLIKI IDIOT MORAŠ DA BUDEŠ..." Oglasila se naša glumica BESNA: Hajde, Srbi, da budemo ljudi!

"A ne daj Bože, da na sebi imaš 100 evra..."

Glumica Lidija Vukićević, koja društvene mreže koristi uglavnom za razonodu i kako bi obožavaoce obavestila o svakodnevnim aktivnostima, oglasila se sada na Instagramu kako bi iznela svoj stav o pojavi koja joj se ne dopada.

Ona je u okviru storija ispisala opširni post u kom je izrazila čuđenje zbog toga što su nekim ljudima toliko bitne firmirane stvari.

-  Koliki idiot moraš da budeš od 1 do beskonačno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ti svrha postojanja budu original firmirane stvari. Ispraznost i tupavost ne priliče čoveku od sadržaja, jer čovek je iznutra, a ne spolja. - napisala je glumica i citirala Vladiku Nikolaja:

-  "Samo duhovni život je pravi život, sve ostalo je stvar". A ne daj Bože da na sebi imaš 100 evra… Onda si lopov, kriminalac i sve ostalo… Hajde, Srbi, da budemo ljudi. - pisalo je na Instagram storiju Vukićevićeve.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.