KOLIKA JE NAGRADA ZA POBEDU U ZADRUZI 6? Robijaši, starlete, glumci, pevači imaju razlog za borbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2022, 11:28

KOLIKA JE NAGRADA ZA POBEDU U "ZADRUZI 6"? Robijaši, starlete, glumci, pevači imaju razlog za borbu

Cifra pozamašna!

Šesta sezona najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga" pompezno startuje, a pred nama je spisak učesnika kakav do sada nije viđen.

U ovoj sezoni takmičiće se starlete, glumice, ubice, bivši robijaši i kriminalci, pa nema sumnje da publika može da očekuje svašta. Šesta sezona opet će vratiti neke od starih rijaliti-igrača koji su tokom "Zadruge 5" bili najkomentarisaniji, ali se očekuju razna nova lica, spremna na sve da dođu do pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i osvoje 70.000 evra.

Kad su stari rijaliti-igrači u pitanju, veteran rijaliti-programa Miroslav Miki Ðuričić bio je prvi potvrđeni učesnik "Zadruge 6", a odmah za njim i nekadašnji kriminalac Kristijan Golubović.

Tu je i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag, ali i Marko Petrušević Petrući. Kad su nova imena u pitanju, već sada se diže velika prašina oko Anite Stanojlović, koja će pred kamerama po ulasku progovoriti o teškoj životnoj priči. Svoju sreću okušaće i Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Dulević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić i drugi.

Pravo iznenađenje za gledaoce biće ulazak Zvezdana Slavnića, sina proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, a kako se spekuliše, u toku su pregovori da i sportista naknadno uđe u Imaginarijum. Zvezdan je publici najpoznatiji po brojnim nezakonitim radnjama sa one strane zakona, ali i po vezi s tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin. Kako se već najavljivalo, biće zanimljiv njegov susret s Kristijanom Golubovićem, što publika s nestrpljenjem već sada iščekuje.

Tokom trajanja nove sezone planiraju se gosti iznenađenja, ali produkcija ružičaste televizije drži u strogoj tajnosti imena zvezda koje će se priključiti ekipi posle 9. septembra.

Dobro poznate zadrugarke Dalila Dragojević, Maja Marinković i Aleksandra Subotić biće u ekipi VIP takmičara, pa će, kao specijalni gosti, ući pred sam kraj. Kako se spekuliše, Aleksandra i Maja će pred kamerama da nastave raspravu zbog afere Peca Raspopović, a priča se da će se Marinkovićki u rijalitiju pridružiti i otac Taki Marinković.

I u šestoj sezoni gledaoci će uživati u impresivnom kompleksu "Zadruge": učesnici će biti smešteni u Beloj kući, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, razmišljanja će deliti s Drvetom mudrosti u rajskom vrtu. Žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, "Dubiozi" i Šiša baru, a vođa će s omiljenom osobom spavati u hotelu. Sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DALILA RASKINULA UGOVOR SA PINKOM! Nakon DRAME u emisiji - završila sa Zadrugom: "HVALA BOGU DRAGOM!" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2022

Gotovo je!..Večeras startuje šesta sezona rijalitija "Zadruga", koja preti da pomeri sve granice gledanosti...U prethodnoj sezoni, pobedu je odneo Dejan Dragojević, te će on večeras prvi obići imanje, kao domaćin...Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 5" bila je Dalila Dragojević, te su mnogi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.