KOLAPS U ZADRUZI! Tenzija dostigla VRHUNAC - zbog Kristijana zadrugari ušli u žestoku RASPRAVU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 17:02

KOLAPS U ZADRUZI! Tenzija dostigla VRHUNAC - zbog Kristijana zadrugari ušli u žestoku RASPRAVU!

Haos za crnim stolom!

Zadrugari prepričavaju za crnim stolom kako će im izgledati scenario za film koji će uskoro snimati, a koji su dobili po zadatku Velikog šefa. No, kao i uvek, došlo je do sukoba mišljenja između zadrugara.

- Ko želi, što se tiče šminke, ja sam se bavila time, trebaju mi ženske za sve, ko ima viška lepka za trepavice, ja ću napraviti to - rekla je Ermina.

- Ja mogu da pomognem oko kostima - dobacila je Rialda.

- Što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se tiče svega, imaćemo problem sa buđenjem, samo vas molim, žene pogotovu, kao što ste primetili, mene boli uvo da li sam riba do j*ja ili sam u džaku. Devojke nemojte da se pravite budaletine, da li ste lepe ili ne, hajde da se ne bavimo da li je jedna s*sa veća ili manja - rekla je Sandra Rešić.

- Trebamo da odradimo scenografiju, javite se u pab da to uradimo. Aleksandra, ako želiš da se angažuješ, javi se, za ulogu ćemo videti - rekao je Čorba.

- Evo, ja ću na vreme - rekla je Dragana, zbog čega je Marko Đedović odbrusio i završio sastanak.

- Daj, bre, Dragana, molim te, sastanak je završen - odbrusio je Đedović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.