KOLAPS! NE LIČI NA SEBE - Zadrugari urnisali Jovanu, pa joj zamerili na ponašanju od kad je sa Karićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 18:24

KOLAPS! NE LIČI NA SEBE - Zadrugari urnisali Jovanu, pa joj zamerili na ponašanju od kad je sa Karićem

Okuražila se!

Naredno pitanje, postavljeno je za Jovanu Ljubisavljević: "Ko je najviše ljubomoran na tvoju vezu sa Stefanom, i pokušava najviše da te ukanali?".

- Mislim da je Nataša i ta ekipa. Tu je bila Rialda, Sandra, Sanja, Nataša, MIna, i to je ekipa koja komentariše i koja se sladi nekim stvarima. Mislim da se njih to ne tiče i ne znam zašto se mešaju - rekla je Jovana.

- Sinoć smo se Sandra i ja masirale, a onda je došla i Ermina i Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je imala neku svađu. Ja ću reći u moje ime, ja se ne mešam u njihovu vezu, ali mi se ne dopada Jovana kao jedinka, čak i Kenan koji ima živce za sve, čak i on dobaci kako ne zna šta ona priča. Ono što ja pričam jeste animozitet, prema njenom pokazivanju prstom, komentarima i ona prosto ima nešto što nas izaziva. I ja sam sinoć komentarisala kako me je Jovana komentarisala, i mislim da si budaletina koja ej uzimala kačkete, hranu i išla u hotel - rekla je Rialda.

- Jeste, a ti si se pipkala! - dobacila je Jovana.

- Ovde ima muškaraca koji imaju lični animozitete prema Stefanu,i mislim da su napadi na Jovanu samo zbog Vladimira jer se sviđa tim devojkama, a sada je ona grupa kojoj se Stefan sviđa! - rekao je Đedović.

- Jovana se dosta promenila i okuražila se jer ima nekoga ko će da je štiti, i sada je okej i svesnija je moći. Ali ja sa njom ne bih mogao, meni je ona previše otresita i ja to ne bih mogao! - rekao je Kenan.

- Ja znam šta Kenan misli i kako razmišlja, ali sada ne sme da kaže jer mu je devojka tu! On je kao ja, a ona je neko ko plane i on gasi, i zato funkcionišu - rekla je Jovana.

- Meni je ovo van svake pameti, jer me muški deo ovde ne zanima i napadmo čoporativno i tako je! Ja sam ovde rekla kako imate sreće, jer ja ne krećem u napade, ali bih mogla da budem u prednosti. Ja ne komentarišem vezu, i podržavala sam te za Stefana, a ti si se promenila jer sam te posmatrala, i ja mislim da nećete opstati ni mesec dana. Ti sada osećaš kako imaš superiornost, i ovde si rekla kako se sama boriš više puta za Luku. A tvoje ponašanje je takvo da nisi imala odgovore na pitanja, a sada imaš na svako! - rekla je Sandra.

Detaljnije u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.