KOLAPS NA SAMOM STARTU PORODIČNOG SASTANKA! Rialda SKOČILA na Filipa Cara, nastao HAOS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 15:06

KOLAPS NA SAMOM STARTU PORODIČNOG SASTANKA! Rialda SKOČILA na Filipa Cara, nastao HAOS! (VIDEO)

Kivni su na njega!

U Beloj kući, počeo je porodični sastanak, a Rialda Karahasanović je zatražila da bude prva koja će komentarisati danas, pa se prvo obrušila na Filipa Cara.

- Jutros do 8 nismo mogli da spavamo, Car je prvo držao govore, omalovažavao ljude, ismejavao, onda došao da drži Đedoviću slovo... Meni treba san da bih mogla da funkcionišem. Trpimo svakog utorka njegovo ponašanje, ja ne znam kakve on komplekse ima, verovatno ima mali k*rac, čim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mora da se dokazuje - poručila je Rialda.

- Ja znam da sam utorokom, naročito na početku, znao da budem bezobrazan, agresivan. Ja jesam popio, zezao se, sprdao... Bio sam odličnog raspoloženja, odlične volje... - pričao je Car.

- J*bem te u usta, p*čko smrdljiva, sad ću da ti kažem. P*čko jedna smrdljiva, ti si jedno ljudsko g*vno, smrad, slina, ti si sve najgore, kompleksaš, džukela. Ti nama pričaš ovde sinoć nama da smo sline, da nas treba j*bati. Kupiću te, klošarčino jedna, sram te bilo! A p*šiš k*rac Kristijanu, sram te bilo. Ako imaš nešto sa Franom i Minom, to rešavaj tamo... Ti si sinoć nas ovde dva sata ponižavao! - skočio je Mića.

- Ja apsolutno znam da u pijanom stanju mogu da budem ovakav i onakav, ali sam juče bio odlične volje. Nataša, da li sam bilo koga ponižavao? - pitao je Car.

- Sve, 90% si ponižavao sve - ustala je Nataša Radan.

- Ispalo je kao da se uvlači u d*pe Kristijanu, Đedoviću i Kariću, a da sve ostale omalovažava - dodao je Cvele.

- Prešao si sve granice - dodala je Mića.

- Uopšte nisam bio neugodan, smejali su se ljudi - pravdao se Car.

- Ogradio se od najjačih, a p*šaš po sirotinji! Najjače hvališ, a ostalima se p*šaš u usta! Ja tebi kažem, ja se tebi p*šam u usta! - urlao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.