KOLAPS! Marinković tražio KAZNU ZA SVOJU DEVOJKU, jer ga je vređala dok je bio na VODITELJSKOM MESTU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 19:32

KOLAPS! Marinković tražio KAZNU ZA SVOJU DEVOJKU, jer ga je vređala dok je bio na VODITELJSKOM MESTU

Ona pobesnela!

Nakon što se Jelena Ilić, devojka Ivana Marinkovića pridružila rijalitiju, naizgled je izgledalo da im u ljubavi cvetaju ruže, za razliku od sezone u kojoj su njihovu vezu obeležili fizički okršaji.

Međutim, Jelena i Ivan su danas imali žestoku raspravu tokom koje ga je čak nazvala bolesnikom.

Jelenu su sačekale mnoge promene te je uvidela da se Ivan ponaša drugačije sada i ne krije da joj to smeta. Razbesnela se!

- Ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si poltron i bolesnik- vikala je Jelena

Ivan joj je zamerio što se druži sa Tirketom i Nedom i proglasio je dvoličnom, kad se sukob zahuktao Jelna nije birala reči, a Ivan je bez milosti odlučio da zbog uvreda koje mu je uputila dok je na voditeljskom mestu bude novčano kažnjena.

- Kako možeš da sediš sa ljudima koje si nazivao bolesnicima, ti ručaš sada sa njima i to od kada sam ja otišla - vikala je Jelena

Ovaj sukob umalo je eskalirao jer besna Jelena se nije dala smiriti.

Pogledajte video koji je šokirao sve:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.