KOKOŠKO, NIKO TE NE VOLI! Miljana vređala Lunu, pomenula Kiju, Slobu i blogerkine roditelje, a onda je Marko žestoko napao Kulićevu (VIDEO)

Izvor: Svet, 10.Feb.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOKOŠKO, NIKO TE NE VOLI! Miljana vređala Lunu, pomenula Kiju, Slobu i blogerkine roditelje, a onda je Marko žestoko napao Kulićevu (VIDEO)

Miljana Kulić osula je paljbu po Luni i njenoj vezi sa Markom Miljkovićem. Kulićeva nije birala reči, a Đoganijevoj je rekla svašta.
– Ti za ljubav moraš da moliš. Mene tvoja veza ne zanima. Da li si svesna da se tvom momku Dragana sviđa. Tebe Dragana boli. Ti si za mene u ovom rijalitiju jadna i bedna. Ti si jadnica koja je molila da ovde uđe pravi muškarac. Ovom momku do tebe nije stalo. On gleda samo svoj plasman i on je kao i ti jadan i bedan. Kokoško, sedi i ćuti! Tebe niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ne voli. Ti si najviše ponižena i drago mi je zbog toga. Drago mi je da Kija i Sloba budu srećni, a ti si nebitna. I svojim roditeljima si nebitna – rekla je Miljana.
Ovo se nikako nije dopalo Marku Miljkoviću, tako da je on napao žestoko Miljanu.
– Šta udaraš na roditelje, je l’ smradu jedan, g*vno jedno? Ti si jedna smećarka koja ume samo da spominje roditelje. Smrduljo jedna – rekao je Marko.
Pogledajte snimke:


SvetPrintscreen
The post KOKOŠKO, NIKO TE NE VOLI! Miljana vređala Lunu, pomenula Kiju, Slobu i blogerkine roditelje, a onda je Marko žestoko napao Kulićevu (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.