KOJI TI JE K*RAC? Ponašaš se ko RETARD! Žestoka SVAĐA Lune i Marka! RASKID?! Priterao je UZA ZID!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOJI TI JE K*RAC? Ponašaš se ko RETARD! Žestoka SVAĐA Lune i Marka! RASKID?! Priterao je UZA ZID!

Zašto svakog utorka!?

Nakon sinoćne žurke u "Zadruzi" ponovo je došlo do svađe između Lune Đogani i Marka Miljkovića. Oni su bili raspoloženi tokom zabave, pevali su svoje omiljene pesme, ali kada su otišli na kupanje došlo je do sukoba.

- Gledaš me i tražiš problem! Ne znam šta hoćeš! Svakog utorka moramo da se posvađamo! Zašto ne možemo da budemo normalan par, koji se ne svađa ni utorkom - rekla je Luna.

ŠA IZAŠAO IZ ZADRUGE I ZATEKAO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << HAOS: Njegova žena prodala stan i OSTAVILA ga! A Dragana se razodi! Amidžić ih stavio u nezgodnu situaciju

- Tripuješ se, šta sam ti uradio?! Objasni mi! Alo, Luna, ovde problema nema! - rekao je Marko, koji se trudio da objasni Luni da nema potrebe da se svađaju. Na kraju ju je naterao da stane kraj zida i počeo polako da objašnjava šta misli o svemu. Pogledajte:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.