KODEKS MAJKE MORA DA SE POŠTUJE, A ONA... Lepi Mića ovim rečima BRUTALNO SLOMIO Draganu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KODEKS MAJKE MORA DA SE POŠTUJE, A ONA... Lepi Mića ovim rečima BRUTALNO SLOMIO Draganu! (VIDEO)

Neko je morao da joj kaže...

Ove noći u Beloj kući se održavaju nominacije, a zadrugari su jedan po jedan nominovali Draganu Mitar i Vladimira Tomovića koji su izabrani za ovonedeljne potrčke.

- Dragana i ja smo prijatelji iz spoljnog sveta. Bili smo u dobrim odnosima i sada smo. Sve najbolje mislim o njoj. Što se tiče Vladimira, to je čovek koji mi je pravi prijatelj. Uvek je bio uz mene u teškim trenucima. Ima situacija kada mi nešto smeta, ali to nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za stolom neću reći, već samo sa strane. Znam da mi je on drug. On je prema meni ispao korektan i dobar. Dragana, tebe moram da pošaljem, sa njim sam mnogo bolji - istakao je Marko Janjušević Janjuš.

- Imali smo ovde ogroman konflikt, ali kada mi je bilo najteže, on je bio uz mene i iz tog razloga ga ne mogu poslati. Dragana, izvini - rekla je Ermina Pašović.

- Što se tiče Vladimira, bolje je nego što je bilo. Dragana je napravila strašne greške, ljut sam na nju. Što se tiče Dragane, ona ne sme više da pravi greške, ona je majka. Kodeks majke mora da se poštuje. Dragana Mitar ovde treba da bude sama i da se brine za svoje dete, a ne da ima ovde repove... Da je imala s*ks od 10 sekundi, da je čeka oženjen čovek. Dragani Mitar je mesto pored njenog sina i čoveka koji treba da bude potpuno čist - rekao je Lepi Mića.

Podsetimo, Veliki šef je pismo obavestio zadrugare, da su Tara Simov i Marko Đedović kažnjeni direktnom nominacijom, te će se i oni boriti sa nekim od njih dvoje za opstanak u Beloj kući.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"VLADA RATNO STANJE" Grad bruji o RASKIDU Rade Manojlović i Harisa - pevačica otkrila celu ISTINU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ONA JE RADODAJKA A ON LATENTNI! Kad Marija Kulić OPLETE, svi ostanu bez teksta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019

Ona je majka....U Beloj kući odigravaju se još jedne nominacije, a zadrugari biraju između Dragane Mitar i Vladimira Tomovića. Marija Kulić je sledeća zadrugarka koja je iznela mišljenje i glas dala Dragani, a navela je i razlog zbog čega je tako odlučila...- Što se tiče večerašnjih nominacija,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.