Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO TU KOGA OBMANJUJE? Dok se Gagi hvali kako su ga ugostili Radanovići, Draginja tvrdi OVO! (VIDEO)

I dok Slobina majka tvrdi da je Gagi kod njih samo svratio na desetak minuta, budući da se slučajno našao u njihovom komšiluku, druga strana tvrdi suprotno – da su uz “klopu” i piće dugo razgovarali o ljubavi Lune i Slobe. Blogerka Luna Đogani sinoć je imala video-poziv sa svojim ocem Gagijem Đoganijem koji je The post KO TU KOGA OBMANJUJE? Dok se Gagi hvali kako su ga ugostili Radanovići, Draginja tvrdi OVO! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KO TU KOGA OBMANJUJE? Dok se Gagi hvali kako su ga ugostili Radanovići, Draginja tvrdi OVO! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 25.Maj.2018

I dok Slobina majka tvrdi da je Gagi kod njih samo svratio na desetak minuta, budući da se slučajno našao u njihovom komšiluku, druga strana tvrdi suprotno - da su uz "klopu" i piće dugo razgovarali o ljubavi Lune i Slobe.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.