KO STE BRE VI?! Zorica urla, postrojila celu Zadrugu! J**ite se više, DOSTA JE BILO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO STE BRE VI?! Zorica urla, postrojila celu Zadrugu! J**ite se više, DOSTA JE BILO! (VIDEO)

Pregorela.

Zorica Marković je danas ustala na levu nogu, pa je odlučila da postroji svoje kolege iz "Zadruge" i isproziva ih, jer ne rade ništa da bi podigli gledanost rijalitija.

NEMA VIŠE TAJNI: Vlada OBELODANIO sve o čemu je pričao sa Stanijom NAKON napuštanja Zadruge! (FOTO)

- Ispljuvani, sa sto tona g**ana svi u javnosti, na društvenim mrežama... Kod nas 10, 12 ljudi drži program na leđima, sram vas bilo! Ko ste, bre, vi? Spavate do 12, jedan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva. Mi smo ovde dežurne mečke, a ne vi, što sedite kao mumije, prvi legnete i kukate. J**ite se bre, dosta više na krunićku, alekdsandru, matoru, na Brendona... nisam došla ovde da me niko maltretira. Za**bite više to mangupiranje - vikala je Zorica.

I na društvenim mrežama se često može videti kritika da u ovoj sezoni "Zadruge" ima mnogo učesnika koji su bukvalno "nevidljivi".

DEKOLTE UBICA Teodora Džehverović isturila VRELE BUJNE GRUDI, nastao HAOS! Onda ih SAKRILA - evo zašto

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.