KO OD MAJKE ROĐEN: Budući zadrugar pokazao čime RASPOLAŽE, a OVO je poručio! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO OD MAJKE ROĐEN: Budući zadrugar pokazao čime RASPOLAŽE, a OVO je poručio! (FOTO)

Speman...

Kako se početak nove sezone "Zadruge" 2 približava, već se može naslutiti kakav je ko igrač. I ove sezone očigledno je da će na imanju biti fatalnih muškaraca za kojim će zadrugarke uzdisati, a neke verovatno i "pasti". Jedan odnjih je pokazao savršeno izvajano telo.

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ᗷOᒍᗩᑎ GᗩĆEŠᗩ (@gacesabojan94) on Jul 28, 2018 at 7:58am PDT

Reč je o treneru Bojanu Gaćeši, koji privlači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pažnju devojaka svojim atraktivnim izgledom i brojnim tetovažama.

On je na svom Instagram profilu podelio fotografiju uz zanimljiv opis.

- Spremni ili ne, dolazim - stavio je Gaćeša kao komentar. Kome se obratio, nije sigurno, ali zadrugarke će sa njim imati pune ruke posla.

Podsećamo, Gaćeša je učestvovao u spotu za duetsku pesmu "Kidaš me" Ace Lukasa i Milice Pavlović, nakon čega se špekulisalo da je u vezi sa Pavlovićevom.

(HOT VIDEO) AU, NADEŽDAAA! Na javnom mestu - u PREMALENOM ŠORTSU! Dok hoda, G*ZA CURI, ISPADA, muškarci u transu!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.