KO NE BI HTEO MAJU KAD JE TAKO LEPA?! Oglasio se Taki, oduševljen Zvezdanom - On je pravi dasa iz Beograda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 12:26

"KO NE BI HTEO MAJU KAD JE TAKO LEPA?!" Oglasio se Taki, oduševljen Zvezdanom - On je pravi dasa iz Beograda!

- Nisu oni iz Crkvenice ili neke vuko**bine tamo. Odrasli na beogradskoj kaldrmi - pričao je Taki.

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", otvorila se nova-stara tema, koja se nimalo nije dopala Anđeli Đuričić. Naime, očigledno je da između Maje Marinković i Zvezdana Slavnića postoje varnice.

Tom prilikom, oglasio se Majin otac Radomir Taki Marinković, koji je imao vrlo zanimljive komentare na aktuelno dešavanje u Beloj kući:

- Ko ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pohvalio njen izgled kad je onako lepa. Ne bih ga prihvatio kao svog zeta. On je dobar momak, dasa, iz Beograda. Oni čim se pogledaju kapiraju se. Nisu oni iz Crkvenice ili neke vuko**bine tamo. Odrasli na beogradskoj kaldrmi - pričao je Taki.

Mislite da ne postoje varnice između njih dvoje?

- Ne, to je zatvoren prostor, osuđeni su jedni na druge. Moraš nekog i da pogledaš i da se nasmeješ. Ja to ne gledam tako. Njega Maja gleda kao brata - kazao je on.

Kada bi se ipak nešto dogodilo između njih, da li bi ga prihvatio kao svog zeta?

- Od sudbine čovek ne može pobeći. Vidimo da Zvezdan sada pokazuje i ljubomoru prema Anđeli. Ove godine su mlaki komentari. Maju i Janjuša su razapeli. On se samo igra, znate i sami gde je proveo sve ove godine. Ovo je za njega sve igra - rekao je Taki.

Da li je bolje za Maju da bude solo igrač?

- Da, ona je pokazala da bolje funkcioniše kao jedinka. Ona to može. Šta će joj onaj kreten Car - završio je Taki.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.