KO JE UMORIO STANIJU? Starleta završila na infuziji u bolnici u Sremskoj Kamenici

Izvor: Kurir, 22.Jan.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE UMORIO STANIJU? Starleta završila na infuziji u bolnici u Sremskoj Kamenici

Stanija Dobrojević primljena je u bolnicu zbog visoke temperature i iscrpljenosti.

Starleta je završila u Institutu Sremska Kamenica kod Novog Sada zbog prevelike iscprljenosti. Ona je pre dva dana snimala reklamu koja je podrazumevala boravak u bazenu 6 sati, što je verovatno dovelo do razboljevanja.

U bolnici je odmah priključena na infuziju, a terapija antibioticima nije pomogla.

"Tačno je da je Staniji loše jer joj je opao imunitet, i nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mogla da spusti temperaturu, pa je sada na infuziji. Doživela je veliki stres ovih dana, prvo zbog saobraćajne nesreće, a potom zbog hapšenja Kristijana i sve je to uticalo na njeno zdravlje", potvrdila je Tamara, Stanijin PR za portal Svet.

Podsetimo, Stanija je pre nekoliko dana imala saobraćajnu nesreću u kojoj su ona i njene dve drugarice podletele pod kamion.

Do udesa je došlo pošto je automobil u kom se nalazila Dobrojevićeva, prema nezvaničnim informacijma, podleteo pod kamion najverovatnije zbog klizavog kolovoza.

"U neverovantom šoku, kao i moja majka i najbolja drugarica. Situacija koja nam se desila je nešto što sam do sada viđala samo na filmovima i nešto za šta svi uvek mislimo da se uvek dešava samo drugim ljudima. Međutim, sada kada se desilo meni, moram da priznam da sam najsrećnija osoba što smo nas tri ostale žive i zdrave u tom udesu. Sam Bog nas je pogledao", rekla je tim povodom Stanija.

Autor: Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO JE UMORIO STANIJU Starleta zavrsila na infuziji u bolnici u Sremskoj Kamenici

Izvor: medio.rs, 22.Jan.2016

Stanija Dobrojević primljena je u bolnicu zbog visoke temperature i iscrpljenosti...Starleta je završila u Institutu Sremska Kamenica kod Novog Sada zbog prevelike iscprljenosti. Ona je pre dva dana snimala reklamu koja je podrazumevala boravak u bazenu 6 sati, što je verovatno dovelo do razboljevanja...U...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.