KO JE SAD PA OVA?! Čabarkapa pokazao IZABRANICU! ONA je bila tu SVE VREME! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE SAD PA OVA?! Čabarkapa pokazao IZABRANICU! ONA je bila tu SVE VREME! (FOTO)

Rodila mu četvoro dece!

Beogradska policija uhapsila je Aleksandra Čabarkapu (39) nakon što je, kako se sumnja, opljačkao, pa tukao državljanina Islanda S. B. (54) u Kaluđerici.

Kako se sumnja, Čabarkapa je Islanđaninu oduzeo novac koji je kod sebe ima i onda je počeo da ga bije. Nekoliko sati nakon inicenta interventna jedinca uhapsila je Čabarkapu i njemu određeno zadržavanje u policijskoj stanici u Grockoj.

Inače, Aleksandar Čabarkapa je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnost dospeo zahvaljujući Aleksandri Subotić i njenoj majki Ljubi Pantović.

Naime, Čabarkapa je bio u vezi sa Ljubom Pantović, a kada je ona 2013. godine ušla u rijaliti "Farma" on je uplovio u vezu sa njenom tada maloletnom ćerkom Aleksandrom Subotić, koja je sa njim i zatrudnela. U novembru 2013. rodila im se ćerka Magdalena.

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Sep 19, 2019 at 11:57am PDT

Čabarkapa je do sada više puta hapšen i osuđivan, a 2016. godine iz zatvora se uključio u rijaliti "Parovi", u kome je tada učestvovala Aleksandra i tražio DNK test, kako bi se utvrdilo da je Magdalena njegovo dete.

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Aug 11, 2019 at 10:12am PDT

U avgustu prošle godine Čabarkapa je uhapšen zbog fizičkog napada na Aleksandru Subotić, a nakon sprovedenog dokaznog postupka tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu i tražilo da se Čabarkapi ukine pritvor.

Tužilaštvo je, međutim, naložilo da se pokrene prekršajni postupak i da se i jednom i drugom odredi zabrana prilaženja.

Aleksandar Čabarkapa je, inače, dugi niz godina u braku sa suprugom Klaudijom, sa kojom ima četvoro dece.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.