KO JE NAJJAČI?! POBILI SE KRISTIJAN I BIZA, a sad uhvaćeni za istim stolom: Udružili snage (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 18:56

"KO JE NAJJAČI?!" POBILI SE KRISTIJAN I BIZA, a sad uhvaćeni za istim stolom: Udružili snage (VIDEO)

Prozvali sve "hejtere"...

Ivan Mitrovića Biza, prozvani "Biza don Kruševca" proslavio se na TikToku kao popularni jutjuber koji zarađuje dosta novca na mečevima sa drugim tiktokerima.

Međutim, pre TikToka, Biza je bio poznat jer je stalno prozivao Kristijana Golubovića da se pobiju, te bio ubeđen da samo on može da ga pobedi.

Na internetu se pojavio video tuče Kristijana i Bize, tačnije sparinga, a čini se da su Mitrović i Golubović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udružili snage, budući da je Kristijan nakon letovanja u Hrvatskoj sa trudnom Kristinom i sinom Konstantinom, došao u Kruševac baš kod Bize.

Kako se vidi na sledećem snimku koji je nedavno objavljen, Kristijan i Biza zajdno jedu lubenicu i javno poručuju "hejterima" da su njih dvojica najjači:

- Najjači smo naravno, ko šta misli da može, može samo da misli, da nam p**uši k**ac - rekao je Biza a Kristijan se smejao.

- Ostala g**na koja misle da su jači neka se jave, dobiće batine u fulu, zna se ko je najjači, to je brat Krile, naravno i ja. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.