KO JE BOLJI U KREVETU, JANJUŠ ILI ČORBA? Maja se opet setila bivšeg, pa iznela svoj sud! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 15:14

KO JE BOLJI U KREVETU, JANJUŠ ILI ČORBA? Maja se opet setila bivšeg, pa iznela svoj sud! (VIDEO)

Žena sa iskustvom.

Maja Marinković sedela je danas u "Zadruzi" sa Draganom Mitrović na klupi, te su pokrenule priču o njenim ljubavnim, vrelim i scenama za odrasle koje je priredila sa Milanom Jankovićem Čorbom, te ga je uporedila sa bivšim dečkom Markom Januševićem Janjušem.

- Misim da je ovo ništa šta sam mu priredila prošle godine, on je slobodan dečko, ne može to da se poredi. Jasno mi je, nije prikladno - rekla je Maja.

- Moraš to da shvatiš, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugi put, idi i sakrij se, pokrij se jorganom! Tomović ode legne u boksericama i ništa, ja nikada ne bih legla muškarcu u krevet, a da nismo u vezi, nikad - poručila je Dragana.

- Meni se zamera odnos sa njim, zbog njegovog slenga, a druge leže po krevetu i valjaju se, a tu se teme ne potežu - pravdala se Marinkovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.