KO JE BAKA PRASE? Nakon OPTUŽBI da mu je muvao bivšu DEVOJKU, Gastoz javno ISMEJAO poznatog jutjubera

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022, 17:18

"KO JE BAKA PRASE?" Nakon OPTUŽBI da mu je muvao bivšu DEVOJKU, Gastoz javno ISMEJAO poznatog jutjubera

"Kao sa mnom je dobar, a ovamo me proziva i vređa i priča Anji da sam ja..."

Reper Nenad Marinković Gastoz rekao je da ne zna ko je Baka Prase, nakon što je jutjuber Bogdan Ilić, otkrio da se bivši rijatliti učesnik udvarao njegovoj devojci Anji Blagojević, poznatijoj kao Anja Bla.

Naime, Gastoz se oglasio i kratko prokomentarisao tvrdnje jutjubera.

- Ko je Baka Prase? - upitao je Gastoz.

Na pitanje da li je istina da se udvarao Anji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a da je sa Bakom bio dobar, Marinković je kratko odgovorio.

- Koga boli d*pe šta Baka Prase priča? - rekao je Gastoz kroz smeh.

Podsetimo, Baka Prase je u svom videu rekao da se Nenad Marinković udvarao njegovoj devojci Anji dok nisu bili zajedno, a da je blokirao i nju i njega kada je saznao da su u vezi.

- Gastoz se javljao Anji i muvao ju je redovno, tad mi još nismo bili zajedno. Ona njemu tu i tamo nešto odgovori i oduva ga, gledao sam čet... I on uzme njoj pijan, dođe pijan Gastoz i šalje joj glasovne poruke kao: "Kad ćemo da blejimo? Kad ćemo da se vidimo" i ona ništa ne odgovara - započeo je Baka.

- Kad je počelo ono da se spekuliše kao da se Anja viđa sa mnom, šta god, Gastoz šalje Anji nešto kao: "Je l' moguće da puštaš da te onaj retard Prase dira?" zamislite šta piše... A ovamo se čuje sa mnom i kao "brat moj" ovo ono, kao sa mnom je dobar, a ovamo me proziva i vređa i priča Anji da sam ja... Šta god, nebitan mi je u životu. Kad smo objavili da smo zajedno Gastoz blokira mene i Anju na Instagramu - objasnio je u svom videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.