KNEDLA U GRLU I SUZE U OČIMA: Goca Šaulić u javnosti progovorila o Šabanu - To me I DALJE ubija

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2022, 13:01

KNEDLA U GRLU I SUZE U OČIMA: Goca Šaulić u javnosti progovorila o Šabanu - "To me I DALJE ubija"

Dve i po godine otkako je pevač nastradao.

Novinarka i jedna od najpopularnijih savremenih književnica, Vesna Dedić, sinoć je u Beogradu održala promociju svog novog romana pod nazivom "Nemoj nikad da se vratiš".

Na događaju se pojavio veliki broj poznatih dama, a među njima su bile i udovica Šabana Šaulića, Gordana sa ćerkom Ildom. Njih dve su bile raspoložene za razgovor sa novinarima, Ilda nam je kroz osmeh rekla da uživa u knjigama, baš kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vesnine.

- Obožavam da čitam ljubavne romane, ne mogu više da čitam ništa teško i neke mnogo ozbiljne teme, želim da čitam o ljubavi, da se smejuljim i da mi bude lepo. Sve Vesnine knjige sam pročitala, tako da se i ovoj baš radujem - rekla je Ilda Šaulić za "Srbiju Danas".

Kako se mlada pevačica požalila na manjak slobodnog vremena i samoće, budući da dosta radi i ima malo dete, na tu temu je dosta drugačiji odgovor dala njena majka, koja i dve i po godine od tragičnog gubitka supruga ne može da se navikne na to da ga više nema, te joj samoća uopšte ne prija.

- Deca odavno nisu tu, ali ovo je jedna drugačija samoća. Ovo nije samoća koju ti nekad poželiš pa kažeš "jao, da mi je samo malo mira", ova sad samoća malo ubija... Nisam se privikla na to stanje i mislim da nikada neću, jednostavno, jače je od mene - rekla je Goca Šaulić sa knedlom u grlu i suznim očima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.