KLOŠARKO JEDNA, ne mešaj se Bebica izgubio razum, pa počeo da HISTERIŠE na Anitu Stanojlović

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 21:52

"KLOŠARKO JEDNA, ne mešaj se" Bebica izgubio razum, pa počeo da HISTERIŠE na Anitu Stanojlović

Bilo je gusto...

Danas je emitovana emisija 'Gledanje snimaka'. Voditelj Milan Milošević spreman je da zajedno sa učesnicima pogleda video klipove ogovaranja i prozivki koje do sada nisu videli. Teodora Delić stavljena na stub srama zbog reči koje je govorila za Bebicu, ukućani smatraju da joj se sviđa Gačić.

 - Ja sam ovo priznala Bebici, to što sam rekla da mi pravi stres je bezazleno, rekla sam da bi me proganjao kad bi raskinuli ali ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam rekla da se plašim i da sam zbog toga sa njim. Ovo je za mene bila sprdnja i rekla sam da neću više da se šalim. Pomislila sam da može da bude sa bilo kojom devojkom ovde i da to može da bude stres - rekla je Teodora.

- Jedan kroz jedan se zna zbog čega može da se dobije stres, grešila se napravi jednom ali da se stalno ponavlja to je neviđeno, kao da pričaš između redova sa Gačićem, videćete da neće biti zajedno i da ga trpi zbog nekih stvari - rekla je Matora.

- Ja sam to rekla iz šale ajde lasta travel vrati se odakle si došla, možeš da mi popušiš ku*ac kao što si to već radila. Ja sam rekla Nenadu da neću više praviti te greške, prešli smo jedno drugom preko tih stavri, ja njega volim i to je najbitnije - rekla je Teodora.

- Šta se sad ti klošarko ovde mešaš, jel te pitao neko nešto - rekao je Bebica Aniti.

- Šta ti je Bebice Anita kriva pa je vređaš sad? - rekao je Milan.

- Kad god ustaneš ja ću reći tebi da mi popušiš ku*ac, njemu je svejedno šta god ona da kaže, on je kao pudlica njena samo je brani a on je kanali - rekao je Anđelo.

 Detaljnije u nastavku teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.