KLIKERI MI SE SAD PALE, PUNO MI JE NELOGIČNOSTI: Aneli sumnja u Stanijine tvrdnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 14:02

"KLIKERI MI SE SAD PALE, PUNO MI JE NELOGIČNOSTI": Aneli sumnja u Stanijine tvrdnje

Jutro nakon burnog susreta.

Posle razgovora sa Stanijom Dobrojević sinoć, Aneli je sumirala utiske o svemu što je sa njom pričala.

- Hoću dokaz da je bio u Dubajiu. Ne verujem u to, javila bi mi se neka od ljubavnica. Mi smo tad bili dva, tri puta dnevno na video pozivu, ne verujem - rekla je Slađi Lazić.

- Jel ti rekla kako je to sve počelo među njima, šta ti misliš sad? - pitala je Slađa.

- Spontano se sve desilo, ali sad bih joj postavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << milion pitanja. Ne bih je napadala ništa, sve bih normalno razgovarala. Nisam došla na televiziju da guram nekoga u jezero. Htela sam čuti i njenu verziju priče. Ja sam kroz njena pitanja dobijala odgovore. Meni se ovde dešava život - rekla je Aneli.

- Tek posle ovog razgovora sa tobom mislim da mu se neće javiti nikad više - rekla joj je Lazićeva.

- Ma hoće, veruj mi. Samo mi se ne poklapaju priče, ispada kao da je njemu mene bilo žao i da je bio sa mnom sve na silu. I ona priča razne verzije. Ona je verovatno saznala sve kasnije, sigurna sam u to. Nije joj on do tad dao povoda da ona posumnja, još se žena mnogo zaljubila  - rekla je Aneli.

Celokupan razgovor Aneli i Slađe pogledajte ispod:

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.