KLANJE TUPIM NOŽEM! Oglasila se Ljupka nakon generalovog gostovanja, ozbiljna PRETNJA NASIJEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:08

KLANJE TUPIM NOŽEM! Oglasila se Ljupka nakon generalovog gostovanja, ozbiljna PRETNJA NASIJEM!

Nema milosti!

General Dragiša Simić koji je ove nedelje bio u centru zbivanja na domaćoj javnoj sceni, zbog afere sa pevačicom Ljupkom Stević, koja mu je zbog saznanja da ju je prevari, izlupala dva automobila, koja su u njegovom vlasništvu, celu priču iznela pred medije i na društvenim mrežama, a zatim se i fizički obračunala sa njim, udarivši ga pesnicom u predelu lica.

 Celu njegovu ispovest možete pročitati ovde.

Odmah nakon emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglasila se i Ljupka, koja je šerovala status devojke koja je stala u njenu odbranu.

- Svako ko prevari  momka, devojku, zaslužuje da mu se glava sa ramena skine najtupljim nožem, možda kašikom, to je najmanje što je mogla da uradi - pisalo je u objavi koju je Stevićeva podelila.

VETAR POKAZAO RODIĆKINU GOLU G*ZU! Veljkova svastika žari plažama Crne Gore i POKAZUJE ČARI INTIME (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.