KLADIONICE rekle svoje, stranci poludeli! Ovome se niko nije nadao, Teya Dora se penje iz dana u dan, EVO na kom je mestu sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 21:39

KLADIONICE rekle svoje, stranci poludeli! Ovome se niko nije nadao, Teya Dora se penje iz dana u dan, EVO na kom je mestu sada

Vrlo je neizvesno, a lista se menja iz trenutka u trenutak.

Svake godine sve do maja meseca kada se održava Evrovizija, kladionice predviđaju koja će zemlja osvojiti koje mesto i ko će na kraju odneti pobedu na prestižnom muzičkom takmičenju.

Kladionice su se i ove godine usijale povodom favorita za takmičenje Evrovizije, a naša predstavnica iz dana u dan "skače" na listi.

Evrovizija će se održati u švedskom gradu Malme, u maju ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine, a na najvećem evropskom takmičenju predstaviće se čak 37 zemalja. Kladionice po pitanju izbora pobednika, iz dana u dan trpe promene, a sada je lista favorita nešto drugačija čak i za našu predstavnicu.

Naime, prvih pet zemalja favorita za pobedu su redom: Hrvatska, Ukrajina, Italija, Švajcarska i Holandija, gde se može primetiti da su naše komšije na prvom mestu i imaju odlične predispozicije za pobedu, prema mišljenju mnogih.

Srpska predstavnica Teya Dora, koja će našu zemlju predstaviti pesmom "Ramonda", pre nekoliko dana je bila na 23. mestu, pa na 22. mestu, a u međuvremenu ipak nije bilo drastičnih promena, pa je sada još uvek na 21. mestu.

No, kako se lista ažurira iz dana u dan, a ima još puno vremena do maja, ostaje vrlo neizvesno do kog mesta bi mogla "dogurati" naša predstavnica. 

Svakako, najveći pad u ovoj igri zabeležio je Island, koji je sa početnog petog mesta spao na 18. mesto, nakon što su i ostale zemlje zvanično odabrale svoje predstavnike.

Podsetimo, u domaćoj javnosti ne prestaje da se diže prašina oko naše predstavnice i pitanja da li je trebalo da pobedi ona ili njena konkurencija, mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, zbog čega je održan i neslavni protest. Ipak, mlade koleginice od početka takmičenja "Pesme za Evroviziju" bile su podrška jedna drugoj i takav odnos održale su i nakon završetka takmičenja.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.