Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJINO PREZIME JE NESVAKIDAŠNJE: Pobednica Zadruge otkrila svoje POREKLO i šta se krije iza prezimena Kockar!

Pobednica rijalitija Zadruga i pevačica Kristina Kija Kockar od prvog trenutka kada se pojavila u javnosti postala je prepoznatljiva po svom prezimenu, a sada otkriva istinu o njegovom poreklu i nacionalnoj pripadnosti koja se iza njega krije. Ona je ispričala da su Kockarevi najverovatnije Bunjevci, etnička grupa koja je naseljena u Vojvodini, pretežno u Bačkoj The post KIJINO PREZIME JE NESVAKIDAŠNJE: Pobednica Zadruge otkrila svoje POREKLO i šta se krije iza prezimena Kockar! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

BAŠ GA JE KRENULO POSLE ZADRUGE: Đekson i Kurtoazija nastupaju na FORTRESS FESTIVALU u Smederevu!

Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2018

Ni nakon dva meseca od završetka rijalitija Zadruga strasti se ne smiruju, naprotiv. Interesovanje publike za popularne zadrugare veće je nego ikad. Nemanja Đerić Đekson, član rep sastava Kurtoazija, bio je učesnik Zadruge, koja je oborila sve rekorde gledanosti. S najvećim zavodnikom u Zadruzi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.